Az oldal tartalmi része, fő mondanivalója

Tervezés, tanácsadás

Annak érdekében, hogy a kialakítandó vagy módosításra kerülő informatikai rendszer beváltsa a hozzá kapcsolódó elvárásainkat, költséghatékony megoldást nyújtson gondos előkészületekre van szükség. Meglevő rendszer esetén fontos szempont, a zökkenőmentes átállás, a már meglevő és megmaradó elemekkel való kompatibilitás. A munka az igények felmérésével kezdődik, melynek során a megrendelővel együttműködve meghatározzuk, hogy melyek a rendszerrel szemben támasztott követelmények, milyen funkciókra, szolgáltatásokra, rendelkezésre állásra van szükség. rendszer és változáskezelési tervet állítunk össze, amely tartalmazza a javasolt eszközöket, szolgáltatásokat ezek bevezetésének ajánlott módját. Ezekkel az előkészületekkel elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések, a munkaidő felesleges kiesése, valóban arra kérhetünk árajánlatot amire szükségünk van.

Az informatikai rendszerek tervezése folyamán különös hangsúlyt fektetünk az adatvédelemre mind az adatintegritás megőrzése mind az adatveszések valamit az illetéktelen hozzáférés megakadályozása tekintetében.

A tervezés szakaszában van a legnagyobb szükség az átfogó ismeretekre és gyakorlati tapasztalatokra, ezért fontos, hogy ezt a feladatot szakértőkre bízza. Az alaposan átgondolt tervezéssel sok, az üzemeltetés során csak később jelentkező költség megspórolható, a rizikófaktorok minimálisra csökkenthetők, továbbá a gondosan megválasztott méretezéssel a rendszer sokáig működőképes maradhat különösebb átalakítások és bővítések nélkül. Amennyiben minket bíznak meg a komplett rendszertervezési folyamattal, a következő lépésekben valósítjuk meg:

Igények felmérése Méretezés Környezeti tényezők Dokumentáció, eljárásrendek Ajánlat ";

A Digitalis Kft. tevékenységeit, elérhetőségeit bemutató menü rész:

A honlap teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, bármiféle felhasználásához, utánközléséhez a Digitalis Kft. írásos hozzájárulása szükséges.

Utolsó módosítás: 2012.06.30 Digitalis Kft.

Új Magyarország Terv - Multifunkcionális UAS robothelikopter fejlesztése projekt a Digitalis Kft.-nél