vakok, gyengénlátók számára

Információk

A következő táblázatban az ön böngészője által küldött fejlécből származó információkat olvashat. Ezeket az információkat kizárólag tájékoztató céllal szolgáltatjuk (bizonyos problémák megoldásához), nem használjuk fel és nem tároljuk el semmilyen formában.

Információk
Az ön IP címe: 3.230.173.188
Az ön HOST neve: ec2-3-230-173-188.compute-1.amazonaws.com
Az ön böngészője: Ismeretlen
Az ön operációs rendszere: Ismeretlen


Internetsebesség-tesztek

Gyakrany felmerülő igény, hogy lemérjük az internet kapcsolatunk le és feltöltési sebességét. Erre számos, ingyenesen használható eszköz áll rendelkezésre az interneten, mi ezekből gyűjtöttünk össze néhány - általunk is használhatónak ítélt - darabot.

Ahhoz, hogy a tesztek a legpontosabb eredményt adják kérjük lépjen ki minden más internetet használó alkalmazásból (MSN Messenger, Outlook, Skype stb...). Ezek a sebességmérő tesztek alapvetően tájékoztató jellegű eredményeket adnak, nem helyettesítik a hiteles méréseket!

Speedtest.net...»
GTS Datanet...»


Böngésző statisztikák

Az alábbi link-en tájékozódhat róla, hogy világszerte melyek a legelterjedtebb böngésző programok és ezek használata milyen arányban oszlik meg.

Böngésző statisztika...»


Jelszó erősség ellenőrzés

Ezzel az eszközzel megvizsgálhatjuk, hogy egy jelszó mennyire könnyen fejthető meg.

Microsoft jelszó erősség ellenőrző...»


IP kalkulátor

Hálózati eszközök beállítása során sokszor szükség van rá, hogy IP címeket (és a hozzájuk tartozó egyéb adatokat, például alhálózati maszk, alapértelmezett átjáró stb.) kell megadnunk, és előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésünkre minden ilyen információ. Ez az eszköz segítségünkre lehet a hiányzó adatok meghatározásában vagy a meglevő adatok leellenőrzésében.

IP kalkulátor...»A honlap teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, bármiféle felhasználásához, utánközléséhez a Digitalis Kft. írásos hozzájárulása szükséges.

Utolsó módosítás: 2012.06.30 Digitalis Kft.


XHTML - CSS