vakok, gyengénlátók számára

Informatikai rendszerek kivitelezése

Ha ön egy új informatikai rendszer kiépítése mellett dönt, vagy egy meglévő rendszert alakítana át, bennünk megbízható partnerre talál.

A kivitelezést a tervezéstől kezdve, a beszerzéseken át a végleges és működő informatikai rendszer átadásáig vállaljuk.

A szükséges eszközökre (hardver, szoftver) valamint a munkadíjakra részletes ajánlatot adunk, megjelölve a vállalt szállítási határidőket. Ajánlataink rendszerint több választható alternatívát is tartalmaznak. A szükséges eszközök kiválasztásában többéves tapasztalatunk segít minket. Legtöbbször az általunk kiépített rendszerek üzemeltetését is mi végezzük, így kiterjedt ismereteink vannak az eszközök működéséről, ennek köszönhetően az ügyfeleink igényeinek legjobban megfelelő termékeket tudjuk kiválasztani.

A beszerzést követően elvégezzük a számítógépek (munkaállomások, szerverek) összeszerelését (amennyiben nem kész gépekről van szó), teszteljük az összeállított konfigurációkat, telepítjük a szoftvereket, valamint elvégezzük a szükséges beállításokat. Ha szükséges, gondoskodunk a megfelelő internet kapcsolatról, fix IP címről, domain név foglalásról stb.

A kész eszközöket kiszállítjuk és a helyszínen üzembehelyezzük. Amennyiben szükséges, kialakítjuk a rendszer működéséhez szükséges infrastruktúrát (hálózat kiépítése, kábelezési munkák, tápellátás, rack szekrény(ek) összeszerelése, elhelyezése, beépítése stb.).

Az üzembe helyezett eszközök működését leteszteljük, a kész rendszert átadjuk.A honlap teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, bármiféle felhasználásához, utánközléséhez a Digitalis Kft. írásos hozzájárulása szükséges.

Utolsó módosítás: 2012.06.30 Digitalis Kft.


XHTML - CSS